Mesi otvoreno pričao o Gvardioli i letošnjim dešavanjima u Barseloni

26.12.2020

22:23 >> 22:44

0

Autor: N. St.

Argentinac pričao o raznim temama

Mesi otvoreno pričao o Gvardioli i letošnjim dešavanjima u Barseloni
Copyright Tanjug/Cesar Manso/Pool via AP

Nedavno je Lionel Mesi dobio krunu. Prestigao je Pelea po broju golova za jedan klub. U meču sa Valjadolidom je postigao 644. pogodak u dresu Barselone i ostavio legendarnog Brazilca iza sebe.

A, malo je falilo da do toga ne dođe. Svi se sećaju kakva je situacija bila letos u redovima Katalonaca. Čuveni burofaks i priče o odlasku sa „Nou Kampa“. O svemu tome je pričao u intervjuu za „La Sekstu“.

Pročitajte još:

– Imao sam veoma teško leto, posebno zbog načina na koji se sve završilo i šta se posle toga desilo. Sada se osećam dobro i željan sam uspeha. Znam da u klubu nije jednostavna situacija, ali je ovaj tim deo tog kluba i uzbuđen sam zbog izazova koji je pred nama – jasan je Mesi.

Kada je podneo zahtev za odlazak bio je „već viđen“ u Premijer ligi. Tačnije u Mančester sitiju kod Pepa Gvardiole sa kojim je već sarađivao i osvajao trofeje.

– Pep je trener koji učini da stvari vidite na drugačiji način. On je veoma poseban po načinu na koji priprema meč, kako se brani, kako napada. Imao sam sreću što sam radio sa Gvardiolom, pa sa Luisom Enrikeom, dvojicom najboljih menadžera. Njihov mentalitet mi je pomogao da sazrim i da napredujem baš u tom mentalnom planu, uz taktički i fizički naravno.

Na kraju je pričao o svom privatnom životu.

– Osećam se privilegovano zbog iskustava kroz koje sam prošao u svom životu. Ipak, postoje trenuci kada bih voleo da budem anoniman i da mogu da uživam u malim stvarima. Recimo da odem do marketa da kupim nešto ili do bioskopa ili restorana – zaključio je Mesi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike