Ludnica u Milanu, trojica Srba deo spektakla: Inter za dva minuta dao dva gola i stigao do bodova

26.09.2020

20:58 >> 21:03

0

Autor: N.St.

Kolarov na jednoj, odnosno Milenković i Vlahović na drugoj strani igrali u meču sa sedam golova

Ludnica u Milanu, trojica Srba deo spektakla: Inter za dva minuta dao dva gola i stigao do bodova
Copyright Tanjug/Piero Cruciatti/LaPresse via AP

Kakav meč u Milanu. Ljubitelji fudbala su mogli da uživaju u pravom spektaklu prepunom preokreta, golova i neizvesne završnice.

Posle 90 i kusur minuta igre Inter je uspeo da savlada Fiorentinu – 4:3 (1:1).

Gosti su poveli preko Kuamea već u trećem minutu, da bi Lautaro u nadoknadi prvog dela anulirao prednost za miran odlazak na mali odmor.

Ubrzo po povratku na teren je Ćekerini poslao loptu u soptvenu mrežu, tako da je Inter došao do vođstva. Nije ni to dugo trajalo, jer je na scenu stupio Riberi. Iskusni Francuz je dva puta asistirao, prvo Kastroviliju u 57, pa Kijezi u 63. minutu za novu prednost Fiorentine (2:3).

Koračali su ka pobedi, ali je onda usledio novi preokret. Inter je za samo dva minuta nadoknadio zaostatak i stigao do tri boda. Lukaku je u 87. poravnao rezultat, da bi posle centaršuta Sančeza D’Ambrozio pogodio za veliko slavlje domaćina.

Trojica srpskih fudbalera su bila deo ovog spektakla. Aleksandar Kolarov u Interu, a Nikola Milenković i Dušan Vlahović u Fiorentini. Kolarov i Milenković su odigrali svih 90 minuta, dok je Vlahović ušao u 61. minutu umesto strelca prvog pogotka Kuamea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike