Kraj pobedničke serije Partizana: Bojović u Lučanima stavio tačku na trijumfalni niz crno-belih (VIDEO)

18.05.2021

17:57 >> 18:03

0

Autor: N. St.

Puleni Aleksandra Stanojevića su izgubili na gostovanju

Kraj pobedničke serije Partizana: Bojović u Lučanima stavio tačku na trijumfalni niz crno-belih (VIDEO)
Copyright Promo/FK Partizan/M.Todorović

Pobednička serija je završena u poslednjem kolu. Partizan nije uspeo da stavi tačku sa tri osvojena boda. Posle osam uzastopnih trijumfa, računajući i Kup, doživeli su poraz.

U Lučanima je Mladost slavila – 1:0 (1:0).

Započeo je Partizan agresivnije meč i krenuo je od starta po gol. Najbolje prilike propustili su Natho i Jović. Kako to obično biva u fudbalu, usledila je kazna po nepisanom pravilu.

Jovanović i Radivojević su kombinovali po strani, Radivojević je poslao savršen centaršut, a Bojović je glavom matirao Stojkovića i nije slavio pogodak.

Posle primljenog gola su gosti nastavili da napadaju i da pokušavaju što pre da poravnaju rezultat, na poluvreme su otišli sa zaostatkom (1:0).

Mogao je Jović da zatrese mrežu na startu drugog dela. Šćekić mu je spustio loptu glavom, ali je mladi fudbaler šutirao preko prečke.

Pokušao je Stanojević da promeni nešto u igri kada je u 63. minutu uveo Štulića i Lutovca umesto Natha i Jovića. Svega 10 minuta kasnije je na teren poslao i Filipa Stevanovića umesto Holendera.

Promo/FK Partizan/M.Todorović

Gotovo sve vreme se igralo pred golom domaćeg tima. Pokušavali su crno-beli na sve načine da probiju bedem rivala. Mladost se, očekivano, u potpunosti povukla i posvetila odbrani svog gola. Na kraju su u tome i uspeli, sačuvali su svoju mrežu i savladali drugoplasirani tim u srpskom šampionatu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike