Kladioničarska mafija: Obradović radio za grupu koja je uplatila 100.000 evra na pobedu Spartaka?

04.04.2021

19:26 >> 19:30

0

Autor: 24sedam

Stižu nove informacije...

Kladioničarska mafija: Obradović radio za grupu koja je uplatila 100.000 evra na pobedu Spartaka?
Copyright MN press

Pojavljuju se nove informacije iz dana u dan o sudiji Srđanu Obradoviću koji je osuđen na kaznu zatvora od 15 meseci i izbačen je iz fudbala na 10 godina.

Međutim, to nije sve. Prema pisanju „Kurira“, UEFA je obavestila FSS o velikim sumama novca koje su položene na poluvremenu kontroverzne utakmice u Subotici između Spartaka i Radničkog (2:0).

Kladioničarska mafija umešala je debelo prste u srpski fudbal! A iza svega stoje ogromne sume novca koje se obrću u evropskim i azijskim kladionicama. Sud je doneo presudu u slučaju sudije Srđana Obradovića, po kojoj je arbitar kriv za zloupotrebu službenog položaja na meču u Subotici gde je favorizovao domaći tim – piše u tekstu.

I to nije sve…

– To je samo početak celokupne priče. Naime, Obradović nije “svirao za Spartak”, eto, tek tako, jer mu je došlo. Na pomenutu utakmicu uplaćene ogromne sume novca, kako u evropskim, tako i u azijskim kladionicama. O svemu je tada obavešten i Fudbalski savez Srbije i to direktno iz UEFA! Slučaj je prijavljen zbog, kako se navodi, “ogromnih uplata na poluvremenu meča na pobedu domaćeg tima”. Suma je navodno veća od 100.000 evra.

Sumnja se da arbitru iz Jagodine nije prvi put da je umešan u ovako nešto.

Postoji sumnja da Obradović ima veze sa ljudima koji su se kladili na mečeve gde je on delio pravdu. I da se to ponavljalo u prošlosti. Očekuje se da kompletna pozadina svih dešavanja bude detaljno istražena i sudski procesuirana. Tu se postavlja i pitanje eventualne spremnosti Obradovića za saradnju s nadležnim organima – zaključuje se u tekstu.

Podsetimo, arbitar Obradović ima pravo na žalbu na presudu koja je donesena.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike