Kakvo ludilo u Sevilji! Liga šampiona ovo nije doživela nikada!

14.09.2021

18:11 >> 18:23

0

Autor: Adam Štulić

Samo 42 minuta u novoj sezoni bilo je dovoljno da se ispiše istorija elitnog takmičenja

Kakvo ludilo u Sevilji! Liga šampiona ovo nije doživela nikada!
Copyright Sučić postiže gol protiv Sevilje foto: Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez

Liga šampiona ovo nije doživela. Nikada! Samo 42 minuta u novoj sezoni bilo je dovoljno da se ispiše istorija elitnog takmičenja.

U almanasima najkvalitenijeg klupskog kontinentalnog nadmetanja u fudbalu ostaće Sevilja, Salcburg i beloruski sudija Aleksej Kulbakov, koji je za jedno poluvreme četiri puta pokazao na belu tačku!

Lude scene viđene su na „Ramon Sančez Pizhuanu“, gde je gosti u razmaku od 13. do 37. minuta dobili čak tri prilike da sa penala matiraju rivala i što je još zanimljivije, sva tri puta se za najstrožu kaznu izborio Karim Adejemi.

Ipak, austrijski šampion veliku priliku nije uspeo da materijalizuje do kraja, pošto je od tri penala samo jedan pretvorio u gol. Prvo je Adejemi (13’) šutirao pored gola, potom je Sučić (21’) bio precizan, da bi isti igrač u 37. minutu pogodio prečku.

Tu međutim nije bio kraj penalima u Sevilji, pošto su priliku u samom finišu prvog poluvremena dobili i domaći, koje je do izjednačenja doveo Ivan Rakitić, koji je na taj način postigao 100. gol Sevilje u Ligi šampiona, uključujući i kvalifikacije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike