I skauti videli Njegoševu golčinu, ide iz Zvezde već u januaru?

27.11.2020

15:41 >> 15:43

0

Autor: J. T.

Mladi vezista mogao bi prvi ove zime da napusti Marakanu

I skauti videli Njegoševu golčinu, ide iz Zvezde već u januaru?
Copyright Profimedia/ Kurt Desplenter

Dugo je već Njegoš Petrović na meti inostranih skauta, mada je nešto slabijim igrama početkom sezone doveo u pitanje svoje domete, ali je u četvrtak u Gentu pokazao da je i te kako potencijal vredan pažnje.

Sjajnim golom već u 1. minutu, ali i samouverenom i smirenom igrom 21-godišnji centralni vezista pokazao je da strpljivo upija savete koje dobija od Dejana Stankovića.

-Pokušavam malo da mu objasnim neke stvari, igrao sam na toj poziciji i kažu da nisam bio loš, a-ha-ha… Pokušavam da mu prenesem šta se dešava u živoj igri, gde treba da bude bolji – izjavio je nedavno Zvezdin trener u intervjuu za Mozzart Sport“.

Isti portal sada prenosi da je u loži “Gelamko arene” u četvrtak uveče zbog Njegoša Petrovića bio glavni skaut Anderlehta, kao i još jednog kluba. 

Nema sumnje da su zadovoljni viđenim napustili stadion, a navodno na “Marakani” sada očekuju ponudu u iznosu bar 3.000.000 evra.

Klub iz Brisela dobro je upoznat sa dešavanjima u srpskom fudbalu, što potvrđuju ranije kupovine Aleksandra Mitrovića iz Partizana, te Luke Milivojevića i Luke Adžića iz Zvezde. Videćemo hoće li se u januaru i Petrović naći na ovoj listi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike