Epilog skandala u Mančesteru: Doneta odluka oko odigravanja meča sa Livrepulom

02.05.2021

17:02 >> 18:13

0

Autor: N. St.

Jedna dilema je rešena...

Epilog skandala u Mančesteru: Doneta odluka oko odigravanja meča sa Livrepulom
Copyright Tanjug/Barrington Coombs/PA via AP

Na „Old Trafordu“ su se dogodile zaista nestvarne situacije. Navijači Mančester junajteda su upali na stadion u znak protesta prema vlasnicima, porodici Glejzer. Oni su uleteli na teren, oštetili raznu opremu, kamere, travu i poslali jasnu poruku.

Kako su u tome uspeli, zašto nije bilo policije i ko ih je tačno pustio da uđu unutra još uvek nije poznato, postoje razne teorije i spekulacije da je postojala saradnja sa nekim iz obezbeđenja, ali još uvek nema potvrda.

Ipak, ono što je potvrđeno jeste saopštenje „crvenih đavola“ koji su potvrdili da utakmica protiv Liverpula neće danas biti odigrana. Nije poznat novi termin još uvek.

Posle razgovora sa čelnicima Premijer lige, policijom i ljudima u klubu je doneta odluka da se zbog mera bezbednosti i protesta koji su se dogodili danas je doneta odluka da se meč odloži. Naši navijači su strastveni i prihvatamo i razumemo njihovo pravo na mirne proteste. Međutim, ne slažemo se sa ovim što se danas dogodilo i zahvalni smo policiji na pomoći i istrazi koja će biti sprovedena – navodi se u saopštenju Junajteda.

Inače, interesantno je da niko od protestanata nije uhapšen, već da su oni sami napustili stadion, a navodno je jedan od razloga odlaganja strah da bi mogli da napadnu autobuse sa igračima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike