Dobre vesti za Zvezdu: Katai dobio dozvolu od lekara, da li je prekasno za Milan?

10.02.2021

16:01 >> 16:11

0

Autor: N. St.

Najbolji igrač crveno-belih će moći da pojača trening

Dobre vesti za Zvezdu: Katai dobio dozvolu od lekara, da li je prekasno za Milan?
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Konačno su u Crvenoj zvezdi odahnuli. Dobili su dobre vesti od lekara o situaciji sa Aleksandrom Kataijem. Jedan od najboljih igrača crveno-belih je poslednji meč odigrao 12. novembra prošle godine i to u dresu Srbije. Tada je pogoršao povredu primicača, da bi potom na rutinskim pregledima ustanovljeno da ima bolest krvi (trombocitopeniju).

Posle višemeečnog mirovanja je konačno sa VMA stiglo „zeleno svetlo“.

– Uspešno je prošao još jednu kontrolu lekarskog konzilijuma na VMA i dobio je dozvolu da trenira jačim intenzitetom. Priključiće se timskim treninzima. Smanjena mu je terapija, tim načelnika sa VMA ne želi da rizikuje, već želi još da istestira njegov organizam. U slučaju da ne bude neželjenih efekata i promena u krvnoj slici on će moći maksimalno da trenira od narednog ponedeljka – piše „Mozzartsport“.

Prema pisanju ovog portala šanse da zaigra u dvomeču protiv Milana su gotovo nikakve.

Ne postoji promil šanse da Dejan Stanković dobije najveće moguće pojačanje za te duele. Sa tom činjenicom su se na „Marakani“ odavno pomirili. Katai bi trebalo da bude spreman za takmičarski fudbal početkom marta. Postoji mogućnost da oseti Evropu u slučaju da crveno-beli naprave senzaciju i pobede Milan, lidera Serije A – navodi se u tekstu.

Promo/FK Crvena zvezda

Da sve ide svojim tokom potvrđuju i fotografije koje je objavila Crvena zvezda gde može da se vidi da se Aleksandar vratio na treninge i da vlada dobro raspoloženje u timu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike