Navijači Partizana, izvinite! Pobeda je upisana, ali je Stanojević imao veliku zamerku

18.12.2021

14:24

0

Autor: 24sedam

Jedini gol dao je Kvinsi Menig

Navijači Partizana, izvinite! Pobeda je upisana, ali je Stanojević imao veliku zamerku
5 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana i Kolubare završili su takmičarske obeveze za godinu na izmaku. U utakmici 21. kola Superlige Srbije, crno-beli, inače jesenji prvaci su pobedili Lazarevčane. Jedini gol dao je Kvinsi Menig, a posle meča u Humskoj šef struke domaćina, Aleksandar Stanojević je imao zamerke, ali na teren.

- Svaka čast momcima, izvinjavam se navijačima na ovako lošoj utakmici. Sigurno najlošija utakmica u ovoj polusezoni. Ne znam kako je uopšte moglo da se igra, teren je bio u izuzetno lošem stanju. Sada sledi odmor posle 35 utakmica u ovoj polusezoni. Okupljamo se 12. januara, deset dana ćemo raditi ovde, a onda idemo na Kipar - rekao je Stanojević posle meča za TV Arena Sport.

Zatim je pred kamere stao i njegov kolega, Dejan Đurđević.

- Moramo da budemo objektivni, Partizan je u posedu dominirao. Teren ne dozvoljava kvalitetnu igru. Nismo bili loši, ali bez pet prvotimaca, sa bonusima koji su danas igrali, nismo mogli više. Žao mi je što smo primili gol kako smo primili, ali možda je trebalo da primimo gol iz neke druge situacije kada se to nije desilo. Prezadovoljni smo polusezonom, ipak smo mali klub koji prvi put igra u Superlii - kazao je Đurđević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike