Neće Dortmund potopiti milioni od Halandovog transfera! Norvežanin može da ode za "siću"

09.12.2021

14:36

0

Autor: 24sedam

Mino Rajola vodi svog klijenta iz Borusije sledećeg leta

Neće Dortmund potopiti milioni od Halandovog transfera! Norvežanin može da ode za "siću"
Copyright Profimedia

Superagent Mino Rajola najavio je odlazak Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund, iako čelnici kluba insistiraju da Norvežanin ima dugoročni ugovor i da zato nije potrebno da se seli sa Vestfalena već sledećeg leta.

Izgleda da se "milioneri" i ne pitaju mnogo kada je budućnost 21-godišnjeg centarfora u pitanju.Italijan rođen u Holandiji ističe da su njegove reči o odlasku Halanda dobro promišljene i da se već dve godiine pravi plan o budućnosti fudbalera:

- Razmišljali smo o tome dve godine. Imamo jasnu ideju gde Erling treba da ide i šta tržište nudi. Da nije tako bio bih loš agent - rekao je Rajola.

Sportski direktor Borusije Mihael Cork ne razmišlja na isti način kao i Rajola.

- Svi pričaju o mogućnosti odlaska. ovog leta, ali takođe mislim da je važno da se za Erlinga stvore svi uslovi - rekao je Cork, ne ulazeći u detalje tih "uslova" i šta je stvarno s tim želeo da poruči Rajoli.

Dobro obavešteni izvori navode da su Nemcima ruke vezane još po Haladnovom dolasku u Dortmund iz Salcburga. Tada je dogovorena izlazna klauzula, po kojoj je Haland slobodan onog trenutka kada se pojavi klub spreman da plati obeštećenje od 75.000.000 evra. Ispostavili se tačnom ova informacija, Nemci će zaraditi 55 miliona evra, budući da su ga u januaru 2020. godine platili 20 miliona austrijskom Reb Bulu.

Leto će biti interesantno, jer svi vide i Dušana Vlahovića na izlaznim vratima Fiorentine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike