Rangnik debitovao pobedom na klupi Junajteda: Nije bilo efikasno, ali su tri boda, tri boda

05.12.2021

16:00

0

Autor: 24sedam

Jedini gol dao je Fred u drugom poluvremenu

Rangnik debitovao pobedom na klupi Junajteda: Nije bilo efikasno, ali su tri boda, tri boda
Tan2021-12-5_1651216_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super

Ralf Rangnik je debitovao pobedom na klupi Mančester junajteda. Na "Old Trafordu" je bilo 1:0 (0:0), a jedini gol za "đavole" u duelu 15. kola Premijer lige, protiv Kristal Palasa je dao Fred.  Nemac je nedavno imenovan za menadžera, do kraja sezone, a onda će savetničku funkciju obavljati još dve godine.

Trenutak odluke je bio u 77. minutu Brazilac je dobio loptu od Mejsona Grinvuda, a onda je prelepim udarcem pogodio gornji levi ugao.

Posle ovog trijumfa može da se kaže da se Junjted diže, pošto je posle dva premijerligaška poraza odigrao nerešeno sa Čelsijem, a zatim i pobedio Arsenal.

Tanjug/AP/Jon Super
 

Na terenu nije bilo srpskih fudbalera, pošto je Nemanja Matić bio na klupi domaćina, dok je "istu sudbinu" doživeo Luka Milivojević, član kluba iz Londona.

Junajted je napredovao na tabeli Premijer lige, za jedno mesto i odmah je iza Totenhema. "Pevci" iz Londona su danas bili ubedljiviji, a savladali su "fenjeraša", tim Noriča. Bilo je 3:0 (1:0), golovima Lukasa Moure, Davinsona Sančeza i Son Hong Mina.

Za razliku od ova dva meča, u Lidsu nije pobedio domaćin. U duelu sa Brentfordom nije bilo pobednika - 2:2 (1:0).

Poveo je domaćin golom Tajlera Robertsa u 27. minutu, da bi u drugih 45 minuta usledio preokret. U 54. minutu strelac je bio Šandon Baptist, a izjednačenje je doneo Serhi Kanjos u 61. Ekipu Marsela Bjelse spasio je Patrik Bamford u petom minutu nadoknade.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike