Emotivni oproštaj velikog Saše Ilića od najvećeg fudbalera u istoriji Partizana

03.12.2021

12:52

0

"Ilić kapiten" tvrdi da niko nije bio kao Moca

Emotivni oproštaj velikog Saše Ilića od najvećeg fudbalera u istoriji Partizana
20120425npIlicSa07 - Copyright MN Press

Jedan od najvećih fudbalera Partizana Saša Ilić oprostio se emotivnom porukom od legendarnog Momčila Vukotića koji je danas preminuo u 72. godini.

- Upućujem najiskrenije saučešće porodici Vukotić, prijateljima, rodbini i navijačima. Otišao je sigurno najveći fudbaler u istoriji Partizana. Proćiće mnogo vremena da se pojavi igrač i ličnost kakav je bio legendarni Moca. Žao mi je što je morao da nas napusti. Poslednjih godina se borio sa tumorom, a ovih meseca dana unazad znali smo svi da to ide u lošem pravcu. Nažalost, došao je i ovaj tužni dan - rekao je Ilić za 24sedam, a zatim je nastavio:

- Nisam imao priliku da ga gledam, ali sam pod stare dane gledao ono što mi je otac pričao godinama o Moci. Imao sam predstavu o njegovoj veličini kao igraču, a kasnije sam dobio priliku da sa njim budem u Omladinskoj školi Partizana i da se lično uverim koliko je bio veliki čovek! Bog da mu dušu prosti, pamtićemo ga kao najvećeg igrača i sjajnog čoveka!

Kapiten crno-belih, nešto kasnije oglasio se i na svom Instagram nalogu, gde se biranim rečima oprostio od legende kluba.

- Za mene si bio jedini i najveći. Ono što si ti meni, ne umire nikad. Voli te tvoj Sale - napisao je Ilić uz zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Ilic (@mr.sasailic)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike