Velika frka zbog Premijer lige, čuveni fudbaler udario na LGBT zajednicu usred prenosa utakmice

01.12.2021

08:57

0

Autor: 24sedam

Egipćanin, koji se godinama nalazi na listi "terorista", kritikovao kapitenske trake u duginim bojama

Velika frka zbog Premijer lige, čuveni fudbaler udario na LGBT zajednicu usred prenosa utakmice
profimedia-0148693742 - Copyright Profimedia

Premijer liga Engleske sigurno je jedna od najpopularnijih na svetu, prenosi utakmica gledaju se na "svakom ćošku" planete i pažljivo se sluša i prati sve izgovoreno.

Da li vođen ovom činjenicom ili samo ponesen trenutkom tek nekadašnji egipatski reprezentativac je na jednoj velikoj televiziji je usred prenosa izneo lični stav po pitanju homoseksualizma.

Mohamed Abutrika nikako se ne slaže sa kapitenskim trakama u duginim bojama, koje nose fudbaleri u Premijer ligi. On je tu kampanju nazvao opasnom ideologijom, a onda udario na homoseksualizam.

 

 

- Pozdravljam igrače muslimanske veroispovesti u Premijer ligi, koji ne učestvuju u LGBT kampanji. Ovo je fenomen protiv islamske prirode, protivan je ljudskoj prirodi. Nadam se da će u narednim godinama ova televizija pronaći način da izoluje kampanje i prikazuje nam samo ono što se dešava između prvog i poslednjeg sudijskog zvižduka - pričao je Abutrika, pa onda još žešće nastavio:

- Naša uloga je da se suprotstavimo fenomenu homoseksulaizma jer je to opasna ideologija i pretvara se u nešto normalno čega se ljudi ne stide. Pokušaće da vas ubede da je homoseksualizam ljudsko pravo. Ne, to nije ljudsko pravo. To je čak protiv ljudskih prava.

Abutrika je svojevremeno četiri puta proglašavan najboljim fudbalerom Egipta, ali se već godinama nalazi na listi "terorista" nakon što je kompanija u njegovom vlasništvu povezana sa finansiranjem nelegalne organizacije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike