Lazetić ima razloga za optimizam, Stanojević svestan svega: Ne možemo sve lako da pobeđujemo

28.10.2021

17:07

0

Autor: A. Š.

Treneri Partizana i Metalca, svako iz svojih razloga, imaju razloga za pozitivne emocije

Lazetić ima razloga za optimizam, Stanojević svestan svega: Ne možemo sve lako da pobeđujemo
fkpart-metalac-167 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana maksimalno su iskoristili pokolon, koji im je dan ranije servirao Radnik. Za razliku od večitog rivala, crno-beli su u odloženom meču 5. kola Linglong Superlige na stadionu u Humskoj savladali Metalac (3:1), iako većim delom meča nisu bili na nivo na koji su ove sezone navikli navijače.

- Teško je pobediti svaku utakmicu. Ne znam koji nam je ovo trijumf u poslednjih 40 mečeva. Ne možemo sve lako ni da pobeđujemo. Bilo je teško, mučio nas je Metalac. Iako nam nisu stvarali šanse, mučili su nas veći period utakmice – priznao je za TV „Arena sport“ posle meča trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Strateg „valjka“ je posle bledog prvog poluvremena izvršio tri promene, a meč viner bio je iskusni Izraelac Bibras Natho, koji je sa dva gola razvejao neizvesnost na Topčiderskom brdu.

- Prvo poluvreme smo ušli veoma loše, izmene su donele što je trebalo, stvarali smo šanse, bili opasniji i čvršći za nijansu. Mogu biti zadovoljan.

Razloga za zadovoljstvo, uprkos porazu, imao je i Žarko Lazetić, koji je rivalu čestitao na pobedi.

- Napravili smo neke greške koje Partizan kažnjava jer su veoma kvalitetni i dobri. S druge strane, veoma sam zadovoljan, jer, doći ovde i pritiskati ovako Partizan i stvarati im probleme, to za nas može da bude i optimizam. Čestitam i mojim igračima na dobroj igri i verujem da će nam ovo biti podstrek za naredne utakmice, sa nama ravnim ekipama, gde će ta naša igra moći da se materijalizuje bodovima i pobedama – kazao je Žarko Lazetić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike