Konačno otkriveno! Zna se ko čuva Ronalda, Georginu i decu, blizanci su i elitni komandosi

24.11.2021

16:26

0

Autor: 24sedam

CR 7 će uskoro ponovo postati otac

Konačno otkriveno! Zna se ko čuva Ronalda, Georginu i decu, blizanci su i elitni komandosi
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Kristijana Ronalda i njegovu porodicu, od dolaska u Englesku čuvaju blizanci. Jedno vreme se nije znao njihov identitet, ali se sve ubrzo saznalo. Reč je o braći Seržu i Žoržu Ramaljeru, nekadašnjim specijalcima koji su bili i u Avganistanu. Kasnije su postali deo posebnog odreda portugalske policije koja obezbeđuje političare, sudije i javne ličnosti.

Prvi put, braća su uočena uz Ronalda u septembru, u Švajcarskoj, kada je CR7 igrao utakmicu Lige šampiona. Zatim je jedan od njih viđen kada je bio na proslavi rođendana Ronaldove izabranice, Georgine Rodrigez.

- Seržo i Žorž se oblače elegantno i izgledaju potpuno normalno. Sposobni su da se umešaju u gomilu, ali isto tako i da brzo reaguju u pravom trenutku - navodi se u tekstu koji opisuje braću koji imaju još jednog brata. I Aleksandar je policijac.

Ronaldo je stepen obezbeđenja povisio od kada se zna da je Georgina trudna, i da nosi blizance. Samim tim, veći su "izazov" za otmicu.

Najveću zvezdu portugalske reprezentacije i Mančester junajteda nekada je obezbeđivao bivši MMA borac i padobranac Nunjo Marekos, u periodu dok je igrao za Real Madrid.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike