Napoli ne zna sa Spartakom! Rusi ponovo pobedili Italijane, "haos" na tabeli

24.11.2021

17:29

0

Autor: 24sedam

U poslednjem kolu ruski tim će gostovati Legiji, a italijanski biti domaćin Lesteru.

Napoli ne zna sa Spartakom! Rusi ponovo pobedili Italijane, "haos" na tabeli
Tan2021-11-24_17729270_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Moskovski Spartak pobedio je Napoli u utakmici 5. kola Lige Evrope, u borbi za prvo mesto u grupi u kojoj su još i Legija i Lester. Rezultat je bio 2:1 u korist ruskog tima, koji je i u Napulju slavio, ali sa 3:2.

Meč je odigran u teškim uslovima, pošto je sneg padao sve vreme, a domaćin je pitanje pobednika rešio već u prvih pola sata. Već u trećem minutu poveo je Spartak. Stanislav Lobotka je skrivio penal, a siguran sa bele tačke bio je Aleksander Soboljev.

 

 

U 28. minutu bilo je 2:0 za ekipu Ruija Vitorije, a strelac je opet bio Soboljev. Centrirao je Viktor Mozesa, a iz neposredne blizine glavom je pogodio Soboljev.

U 52. minutu, Napoliju je poništen gol pošto je sudija iz Francuske Klemen Turpin smatrao da je Đovani di Lorenco bio u ofsajdu. Ipak, rezultat je smanjen u 64. minutu. Elif Elmas je utrčao na centaršut i glavom poslao loptu u mrežu.

U poslednjem kolu Spartak će gostovati Legiji, a Napoli biti domaćin Lesteru. Ali je situacija na tabeli veoma zanimljiva. Spartak i Napoli imaju po sedam bodova, Legija šest, a Lester pet.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike