Dragan Simović o saopštenju Nemanje Vidića: Možda je to najava kandidature

19.11.2020

15:34

0

Čelnik FSV ne misli da sve sjajno u srpskom fudbalu, ali nije ni od onih koji bi sve kritikovao

Dragan Simović o saopštenju Nemanje Vidića: Možda je to najava kandidature
Copyright MN Press

Predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine i FK Spartak Dragan Simović ne misli da je sve tako crno u srpskom fudbalu i oko FSS, iako svestan da atmosferu u našem najpopularnijem sportu umnogome kreiraju rezultati reprezentacije Srbije.  Prvi čovek subotičkog superligaša zna da ga proglašavaju za kandidata da nasledi Slavišu Kokezu, ali on o tome za 24sedam kaže:

– Nešto sam mogao da pročitam, ali mislim da se o mojoj kandidaturi mnogo više špekuliše u tim fudbalskim kuloarima, mada ja nisam nijedan razgovor obavio povodom toga, niti sam uopšte izrazio želju da postanem predsednik FSS – ističe Simović i dodaje:

Nema nas više od 20 godina na evropskim prvenstvima. Nije sporno da smo doživeli neuspeh i da su nam ove godine bile loše i ostale selekcije. Međutim, stvari nisu toliko crne. Dođe kriza rezultata, negde i pogrešimo u rukovođenju, ali sada kritikovati sve i govoriti kako ništa ne valja, nije baš korektno.

Vidićevo saopštenje protiv FSS i vladajuće garniture u njemu izazvalo je tektonske poremećaje, jer nosi nedvosmislenu poruku od legende da se Kokeza i saradnici moraju povući sa sadašnjih pozicija. Simović i kod te Vidićeve poruke izražava dozu rezerve:

– Ne pričamo o bezgrešnim ljudima. Pravimo ih svi, sigurno sam i ja mogao bolje da vodim FSV ili moju firmu. O Vidićevom pismu sam informisan od drugih, nisam imao priliku da ga pročitam, pa i ne znam kakva mu je namera bila, da li je to, možda, najava nečije kandidature. Videćemo! Skupština FSS je zakazana za kraj godine, moguće da do tada dođe neka kandidatura ili odluka.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike