Nema više neporaženih u Seriji A: Neroazuri zaustavili Napoli na San Siru

21.11.2021

19:05

0

Fudbaleri Intera pobedili Napoli sa 3:2 pred svojim navijačima

Nema više neporaženih u Seriji A: Neroazuri zaustavili Napoli na San Siru
ivan perišić - Copyright Tanjug/AP

Vikedn donosi idealni rasplet za sve navijače Intera. Milan je juče u Firenci zaustavljen zahvaljujući sjajnom Dušanu Vlahoviću, a za drugi deo ove priče postarali su se i sami. Drugi neporaženi tim do ovog kola, ekipa Napolija oborena je na pleća pred navijačima "neroazura" rezultatom 3:2.

U 17. minutu Lorenco Insinje je prošao u šesnaesterca i tako sve pripremio za šut Pjotra Zjelinskog koji je gostima doneo vođstvo 0:1. 

Radost Napolitanaca, međutim, nije dugo trajala. Već u 25. minutu Hakan Čalhanoglu je realizovao jedanaesterac, poslavši loptu pod samu prečku, da bi u finišu poluvremena Čalhanoglu iz kornera gađao prvu stativu, odakle je Ivan Perišić glavom matirao Davida Ospinu.

Sredinom drugog poluvremena, na asistenciju Hoakina Koreje pogodio je Lautaro Martinez, što je trebalo da učini završnicu utakmice mirnijom, ali je nakon greške Edina Džeke u svom šesnaestercu kazna odmah stigla od Drisa Mertensa. Do kraja Inter je uspeo da odoli svim napadima gostiju i da sada sa četiri boda zaostatka gleda ka vodećem dvojcu Napoliju i Milanu.

Siniša Mihajlović i Bolonja su neprijatno iznenađeni od Venecije na domaćem terenu, dok je Sampdorija dobila Salernitanu sa 2:0 kao gost.

Rezultati:

Inter - Napoli 3:2 (2:1)

Bolonja - Venecija 0:1 (0:1)

Sasuolo - Kaljari 2:2 (1:1)

Salternatina - Sampdorija 0:2 (0:2)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike