Barsa je, ipak, Barsa - Završila posao sa jednim od najtraženijih mladih napadača Evrope?

16.11.2021

20:55

0

Autor: 24sedam

Borusija ga jako želela, šuškalo se o Bajernu, a onda su došli Katalonci

Barsa je, ipak, Barsa - Završila posao sa jednim od najtraženijih mladih napadača Evrope?
Tan2021-11-2_19161893_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Sohn

Barselona jeste trenutno u svakoj vrsti "kanala", ali je i dalje Barselona! Prema proverenim izvorima, blizu je dovođenja jednog od najtraženijih napadača Evrope – Karima Adejemija!

Zna se da Barselona želi da osveži napad, što je moguće pre. Govorilo se da Ćavi Ernandez hoće da to uradi u Premijer ligi, mada u klubu razmišljaju već i o sledećoj sezoni.

Nemački novinari Patrik Berger i Florijan Pletenberg objavili su da će Adejemi već na zimu potpisati ugovor na pet godina, a da će Salcburg dobiti obeštećenje od 40 miliona evra.

Najveću ponudu do sada poslala je Borusija Dortmund i ona iznosi 35 miliona evra. Osim toga, 19-godišnjak je navodno veliki navijač Barselone, što je rekao u jednom starom intervjuu.

- Leo Mesi je moj idol, moj omiljeni igrač. Zbog njega sam postao veliki navijač Barse.

Igrač je navodno zainteresovan, sviđa mu se način na koji ga je Barselona kontaktirala, kao i Ćavi Ernandez, koji mu je rekao da ga jako želi u timu. Adejemi može da igra na svim pozicijama u napadu, ali uglavnom igra kao centralni napadač.

Barselona je zainteresovana da ga "potpiše" već u januaru, jer navodno strahuje da bi na leto njegova cena drastično skočila.

Adejemi je ove sezone odigrao 22 utakmice i ima učinak od 15 golova i dve asistencije. U januaru puni 20 godina. On je inače rođen u Minhenu, tako da se šuškalo da će Bajern biti najveća konkurencija Borusiji. A onda je došla Barselona…

Ako ga niste do sada gledali, ovo je deo njegovih kvaliteta:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike