Ćavi kreće u napad na premijerligaše: Meta je trojka Čelsija, neka se spreme Liverpul i Siti

14.11.2021

16:54

0

Autor: 24sedam

Novi trener Barse zna kako da već u januaru "osveži" napad

Ćavi kreće u napad na premijerligaše: Meta je trojka Čelsija, neka se spreme Liverpul i Siti
Ćavi - Copyright Profimedia

Novi trener Barselone Ćavi Ernandez namerava da se pojača u Čelsiju.

Kako pišu Španci, katalonska legenda nameračila se da u redove posrnulog giganta dovede trojku Kristijan Pulišić – Hakim Ziješ – Kalum Hadson-Odoi.

Ćavi je Barsu preuzeo 6. novembra, nakon otpuštanja Ronalda Kumana, i sada želi da osveži napad kluba, koji je dodatno uzdrman zbog situacije oko Serhija Aguera.

Kako navodi As, sva trojica igrača su raspoloženi da saslušaju ponude i već na zimu možda promene sredinu. Svi oni imaju teškoća da se izbore za prvi tim, pošto su Romelu Lukaku, Timo Verner, Kai Haverc i Mejson Maunt prilično standardni.

Doduše, 23-godišnji Pulišić je deo tima kada je zdrav, ali ga muči serija malih povreda, tako da je od prvog kola odigrao samo pet minuta.

Za razliku od njega, 28-godišnji Ziješ je odigrao samo 181 minut, a 21-godišnji Hadson-Odoi tek 385 minuta, a jedini gol i asistenciju zabeležio je u "demoliranju" Noriča od 7:0.

Pošto se zna da Barsa ima problema sa novcem, veruje se da će ih Ćavi tražiti i na pozajmicu, a ne samo na transfere.

Ćavi je već doveo svoje prvo pojačanje, svog nekadašnjeg saigrača, 38-godišnjeg Danija Alvesa, koji je došao bez obeštećenja iz Sao Paula.

Španci pišu da se tu ne zaustavlja Ćavijev "napad" na Premijer ligu. On navodno želi da dovede još jednog bivšeg Barseloninog igrača, Liverpulovog Tijaga, ali i da želi Rahima Sterlinga iz Mančester sitija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike