Andrija Radulović u januaru ide iz Zvezde?

20.11.2020

16:00 >> 16:21

0

Autor: J. T.

Menadžer mladog fudbalera pričao Italijanima o njegovim kvalitetima i otkrio interesovanje milanskih rivala

Andrija Radulović u januaru ide iz Zvezde?
Copyright MN Press

Dolaskom Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde nekoliko mladih igrača je dobilo priliku, a među njima i 18-godišnji Kotoranin Andrija Radulović.

Krilni napadač nametnuo se prodornošću, dao je dva gola, a već neko vreme priča se da bi karijeru mogao da nastavi u Italiji. To je potvrdio i njegov menadžer Igor Kojić.

-On je jedan od najvećih talenata u Evropi. Najbolje se snalazi kao desno krilo i “desetka”, ofanzivni vezni. U formaciji 3-5-2 može da pokrije celu desnu stranu, ima vrhunski levu nogu – pričao je Kojić Italijanima i dodao:

-Andrija je još mlad, ali ako bih ga poredio sa nekim, onda bi to bio Dejan Savićević, “Genije”. Svi fudbalski navijači u Italiji znaju kakav je igrač bio Savićević, a Andrija bi mogao da liči na njega u budućnosti. Dolaze iz iste zemlje, iz istog kluba, tako da ne bi bila slučajnost da imaju iste karijere.

Kojić je ispričao da ga Milan želi od ranije, ali postoji i interesovanje Intera.

-Ugovor sa Zvezdom je do juna 2022. Njegovo ime je na Milanovom stolu odavno,  skauti ga brate još iz perioda kada je Boban bio zadužen za sportska pitanja. 

Radulovića u Italiji zastupa Federiko Pastorelo, koji ima dobre veze sa Interom, pa otud i pretpostavka da bi mladi fudbaler mogao da obuče crno-plavi dres.

-Pastorelo je jedan od najboljih menadžera. Imamo saradnju sa njim od prošle zime i zajedno ćemo odlučiti šta je najbolje za Andrijinu budućnost. 

Kojić nije želeo da priča o ceni Zvezdinog napadača, ali je najavio mogućnost da već na zimu ode iz kluba.

-Nalazimo se u teškom periodu zbog korone i nijedna ponuda ne može da se smatra beznačajnom. Prethodnih dana nekoliko velikih klubova je pokazalo interesovanje, Zvezda ima još osam utakmica do zimske pauze, pa ćemo posle toga doneti najbolju odluku po Andriju – najavio je menadžer.

Uticaj će sigurno imati i Dejan Stanković, prvo kao aktuelni trener Zvezde, a onda i kao bivši igrač Intera.

-Nisam pričao sa Dejanom o tome, ali zna da i on isto misli o Andrijinom talentu. On ga je uveo u prvi tim i ocenio kao jednog od najtalentovanijih igrača Zvezdine škole. Pokazao se kao dobar trener za Crvenu zvezdu, neko ko voli ofanzivan fudbal i mlade igrače. Siguran sam da će sa njim ekipa dogurati daleko u Ligi Evrope i osvoji prvenstvo Srbije – zaključio je Kojić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike