Ibrahimović o Mihi: Prvo sam hteo da ga ubijem, a onda da idem u rat sa njim

20.11.2020

18:08 >> 18:36

0

Autor: N. St.

Zlatan u svom stilu o Srbinu

Ibrahimović o Mihi: Prvo sam hteo da ga ubijem, a onda da idem u rat sa njim
Copyright Profimedia

Tokom predstavljanja autobiografije „Utakmica života“ za italijansku „Gazetu“ mnogi su se uključili da kažu nešto o Siniši Mihajloviću.

Tu su bili Dejan Stanković, Roberto Manćini, Frančesko Toti, Masimo Morati i Zlatan Ibrahimović. Očekivano, posebno zanimljive izjave o svemu je imao Šveđanin.

– Moram da budem iskren. Kad sam upoznao Sinišu prvo sam hteo da ga ubijem. Ipak, polako smo se upoznavali i shvatio sam da je mnogo dobar čovek. Sada sam ponosan na naše prijateljstvo – rekao je Ibrahimović. Pročitajte još: Ćale moj dobri: Mihajlović predstavio biografiju i pričao o Zvezdi, Stanković se uključio sa posebnom porukom (Foto)

Osvrnuo se na period kada su zajedno bili u Interu.

– Nije mnogo igrao kada sam ja došao, tako da nismo bili zajedno na terenu, ali mi je mnogo pomogao. Bio je tu uz mene. Tada sam shvatio da ako bismo išli u rat, išao bih sa njim. On bi bio prvi, predvodio bi nas, ja bih bio odmah iza njega.

Printscreen/La Gazzetta dello Sport/Facebook

Zbog svega toga se Zlatan našao u Sinišinoj knjizi.

– Stvarno sam ponosan na to što sam u Mihinoj autobiografiji. Nadam se da je ovo prva knjiga i da će ih biti još.

Mogao je da zaigra u Bolonji za Mihu.

-Tačno je da smo pričali. Zbog Siniše bih za džabe došao. Međutim, osetio sam da mogu da pružim mnogo više na evropskim utakmicama i da se pokažem, to je bio razlog. Bolonja je uradila sve što je mogla da me dovede zaista. U prethodnom duelu su imali sreće što nisam dao četiri gola – nasmejao se Ibrahimović.

Osvrnuo se na probleme sa kojima se svet suočava u vidu pandemije koronavirusa.

– Ljudi, slušajte savete lekara. Nosite maske, držite rastojanje, poštujte šta se kaže. Na taj način štitite i sebe i druge – poručio je Ibra.

Zahvalan zbog svega bio je Mihajlović.

– Presrećan sam što ih sve vidim ovde. Što su pristali da se uključe. Dejan, Roberto, Zlatan i Frančesko su četvoro ljudi za koje mogu da kažem da su veoma važni u mom životu, kako profesionalnom, tako i privatnom. Veliki prijatelji i hvala im na ovome – kazao je Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike