Dani, uzalud si se nudio! Ćavi te neće u Barseloni!

10.11.2021

18:10

0

Autor: 24sedam

Iskusni brazilski defanzivac na „Nou Kamp“ se neće vratiti u ulozi fudbalera

Dani, uzalud si se nudio! Ćavi te neće u Barseloni!
Dani Alveš - Copyright Profimedia

Iako se poslednjih dana, pogotovo od kako je na klupu Barselone seo nekadašnji kapiten Ćavi Ernandez, spekulisalo o povratku Danija Alveša na „Nou Kamp“, od toga definitivno neće biti ništa.

Iskusni brazilski defanzivac (38) nema angažman od septembra ove godine, kada se rastao sa Sao Paulom. Poslednjih nedelja je u intenzivnoj potrazi za klubom u kojem bi priveo kraju impozantnu karijeru i delovalo je da bi upravo Barselona mogla da bude savršeno mesto za „svođenje računa“.

Upravo je to nekadašnji fudbaler PSŽ predočio pojedinim čelnicima Barse pre nekoliko nedelja, kada je na „Nou Kampu“ bio gost tokom utakmice Lige šampiona protiv kijevskog Dinama.

Ipak, Danijeva želja će ostati neostvarena. Njegov nekadašnji kapiten, ali ni klupski čelnici, ne razmišljaju u tom pravcu, prevashodno jer žele da daju prostor mlađim igračima u klubu, koji je decidirano odbacio pojedine navode brazilskih medija da, koji su pisali o navodnom sastanku dve strane u narednih nekoliko dana.

Međutim, s obzirom da je za osam godina na „Nou Kampu“ ostavio ogroman trag, Katalonci nisu skroz zatvorili vrata sjajnom defanzivcu, kojeg bi rado videli na nekoj od funkcija, zbog njegove „imrpesivne medijske privlačnosti“, koja je katalonskom gigantu u ovom trenutku veoma potrebna.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike