Sprema se "puč" u Junajtedu: Najveće zvezde bi htele da vide leđa Solskjeru

08.11.2021 | 11:18

Autor: 24sedam

Poslednji neuspeh je poraz od Mančester sitija

Copyright Tanjug/AP

Mančester junajtedu ne ide najbolje u poslednje vreme, pa je menadžer Ole Gunar Solskjer na udaru kritika. Ali ne kritikuju ga samo sa strane, već takvih ima i u samom klubu. Prema navodima britanskih medija vođe "pobunjenika" među igračima su Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš.

Kako se tvrdi, njima je, ali i još nekim starijim igračima dosadilo što kod šefa i njegovih saradnika ne vide da imaju neku ideju, neki koncept.

Jedan od poslednjih udaraca bio je poraz od gradskog rivala, Mančester sitija od 2:0. Sada su "Đavoli" na šestom mestu sa 17 bodova iz 11 utakmica. Za vodećim Čelsijem zaostaju čak 11 bodova. U poslednjih šest mečeva u Premijer ligi, samo su jednom pobedili.

Da li će Norvežanin nastaviti da radi, ne zna se sa sigurnošću (mada je on uveren u to), a kao ključni meč se navodi duel u Ligi šampiona protiv Viljareala. Krajem meseca, igraće i sa pomenutim Čelsijem.

Pošto su spekulacije o nasledniku davno počele, sada je kandidat broj jedan Brendan Rodžers. Pre je to bio Antonio Konte, ali je Italijan u međuvremenu postao menadžer Totenhema.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam