"Posebni" ima posebno objašnjenje: Za poraz su mu krivi igrači i sudije, ali da ne priča više

07.11.2021

14:50

0

Autor: 24sedam

U poslednjih sedam utakmica upisana samo jedna pobeda

"Posebni" ima posebno objašnjenje: Za poraz su mu krivi igrači i sudije, ali da ne priča više
Copyright Tanjug/Julian Finney/Pool via AP

Roma Žozea Murinja je doživela novi poraz u Seriji A, ovog puta od Venecije. Vodila je "Vučica" sa 2:1, ali je onda domaćin stigao do 3:2.

Tim iz prestonice italije sada ima samo jednu pobedu u sedam utakmica u svim takmičenjima, ali je Portugalac imao objašnjenje.

- Kako je moguće da uradite toliko toga, a da ne date gol? Mogli smo i do 3:1, ali onda El Šaravi promaši ono što je mnogo teško. Šta se desilo, za mene je... Neću da pričam ništa više - kazao je Murinjo, očigledno prebacujući krivicu na igrače.

Takođe, Portugalac je ponovo imao primedbu na suđenje. Venecija je izjednačila na 2:2 posle penala koji je uspešno izveo Matija Aramu.

- Prvi gol smo primili posle postavke koju smo juče uvežbavali. Znači da se i dalje branimo pogrešno. Još jedan važan deo priče je drugi gol Venecije. Moram da se pazim, tako da ću da zadržim mišljenje za sebe. Mogu i da pričam o igračima koji su morali da dobiju žuti karton za taktičke prekršaje. Ali to su mali detalji.

Tanjug/Paola Garbuio/LaPresse via AP
 

Možda ću jednog dana shvatiti zašto se neke stvari dešavaju. Postoje neke stvari i nadam se da ću da ih razumem jednog dana.

Zatim je nastavio o ciljevima.

- Sve dok ne bude matematički nemoguće, kazaću da je cilj četvrto mesto. Ne mislim da je ovaj tim jači od prošlosezonskog. Kao trener sa trogodišnjim ugovorom, kažem da ova sezona može da bude bolna. Sada znam mnogo više nego pre dva meseca - zaključio je "Posebni" čiji će tim posle pauze odmeriti snage sa Đenovom.

Posle toga i Zorja u Ligi konferencija, a zatim i Torino, Bolonja i Inter.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike