Trener Fjorentine o Srbima: Trebalo je da ćutim za Milenkovića, a sve priče o Vlahoviću nerviraju

07.11.2021

08:34

0

Autor: 24sedam

Gol odluke postignut je u prvom minutu sudijske nadoknade

Trener Fjorentine o Srbima: Trebalo je da ćutim za Milenkovića, a sve priče o Vlahoviću nerviraju
Tan2021-11-6_195442662_1 - Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Fjorentina je izgubila od Juventusa, a gol odluke dao je Huan Kvadrado u samoj završnici utakmice Serije A. Detalj koji je sigurno uticao na konačan ishod bio je i drugi žuti karton Nikole Milenkovića.


Reprezentativac Srbije je isključen u 73. minutu zbog starta nad Federikom Kjezom, a sve je imalo "zanimljivu uvertiru". Neposredno pre starta, trener tima iz Firence, Vinćenco Italijano je upozorio nakadašnjeg igrača Partizana da ne ulazi u rizične duele jer već ima karton. To je usnimila i kamera.

- Trebalo je da ćutim. Zapravo sam podsetio sudiju. S obzirom na to kako smo igrali, neoprezan start može da se desi, pa sam mu rekao da bude pažljiv. Nije mu to trebalo, jer je bilo daleko od gola. Kažu da se na greškama uči, a ovo je bila neobična utakmica. Momci žale zbog ovog rezultata - kazao je Italijano, a zatim mu je postavljeno pitanje da li se plaši da u januarskom prelaznom roku ostane bez drugog Srbina, Dušana Vlahovića.
 
Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
 


- Postaje iritirajuće jer se priča samo o transferima. Kada se čini da je gotovo, ponovo počnu. Dušan igrao veoma dobro, koncentrisan je, a protiv Juventusa nije lako - zaključio je strateg tima iz Firence.

Zahvaljujući ovom trijumfu, Juventus je stigao Fjorentinu po broju bodova. Imaju po 18 iz 12 utakmica, s tim da je "Viola" sedma, a "Stara dama" osma.

Razlika je samo u gol razlici, pošto Fjorentina ima 16:14, a Juve 16:15.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike