Kiks Atalante, Lacio siguran i bez Sergeja

21.11.2020

19:00 >> 19:01

0

Autor: J. T.

Klub iz Bergama nije uspeo da se vrati na drugo mesto

Kiks Atalante, Lacio siguran i bez Sergeja
Copyright Profimedia

Bilo je šansi, ali ih igrači Atalante nisu koristili. Pre svih Hrvat Mario Pašalić, koji je u finišu duela sa Specijom imao dve vrlo dobre prilike za gol.

Uspeli su gosti i da zatresu mrežu u 57. minutu, međutim, VAR je pokazao minimalan ofsajd Zapate, pa je ime Robina Gosensa obrisano sa semafora.

Na kraju, Specija – Atalanta 0:0 i iznenađujuć remi kluba iz Bergama, koji je propustio priliku da se vrati na drugo mesto, sa bodom manje od vodećeg Milana.

Lacio je kao gost savladao Krotne 2:0, iako je tim Simonea Inzagija bio bez nekoliko važnih igrača, među kojima je i Sergej Milinković-Savić koji ima koronu.

Iako bez srpskog reprezentativca, Rimljani se nisu namučili. Ćiro Imobile u 21, pa Hoakin Korea u 58. pogodili su za tri boda kojima se Lacio popeo na šesto mesto, ali videćemo da li će tu i ostati kada budu odigrane sve utakmice osmog kola Serije A.

Doskorašnji vezista Crvene zvezde, Miloš Vulić, igrao je za domaći tim do 79. minuta, ali još će morati da čeka na prvu pobedu u italijanskom prvenstvu. Krotone je ostao na začelju sa samo dva boda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike