Blickrig Ronalda vratio Juve u vrh Serije A

21.11.2020

22:41

0

Autor: Adam Štulić

Portugalac s dva gola slomio otpor Kaljarija

Blickrig Ronalda vratio Juve u vrh Serije A
Copyright AP Photo/Antonio Calanni

Trenutak inspiracije Kristijana Ronalda bio je dovoljan fudbalerima Juventusa da u poslednjem meču subotnjeg programa Serije A upišu tri boda protiv Kaljarija 2:0 (2:0).

Gosti su u Torinu došli da se nadigravaju, što je izabranicima Andree Pirla ostavilo dovoljno prostora da često ulaze u prilike, koje su se od početka meča ređale pred golom gostiju.

Kiks Atalante, Lacio siguran i bez Sergeja

Poništen gol Bernardeskija, dobri pokušaji Morate i Koluševskog, bili su uvod u četiri ključna minuta meča, u kojima je portugalski as sa dva pogotka osigurao trijumf Juveu.

Najpre je Kristijano u 38. minutu primio loptu iskosa s leve strane u kaznenom prostoru, napravio je dribling ušao korak, dva ka sredini i potom majstorski pogodio malu mrežu gola Kaljarija, čiji fudbaleri se praktično nisu ni konsolidovali, a već su drugi put morali po loptu u mrežu.

Vlahović ne mora da brine: Fiorentina mu veruje, neće bivšeg reprezentativca Italije

U 42. minutu Ronaldo se odlično, posle kornera sa desne strane, snašao u petercu gostiju i na drugoj stativi iz neugodnog položaja prosledio loptu u praznu mrežu.

Imali su i jedni i drugi svoje prilike u drugih 45. minuta, Demiral je posle kornera glavom šutirao i pogodio prečku, gostima je u 66. minutu poništen gol zbog ofsajda, pa je na kraju meč završen rezultatom iz prvog dela igre.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike