Lazetić ima razloga za optimizam, Stanojević svestan svega: Ne možemo sve lako da pobeđujemo

28.10.2021 | 17:07

Autor: A. Š.

Treneri Partizana i Metalca, svako iz svojih razloga, imaju razloga za pozitivne emocije

Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana maksimalno su iskoristili pokolon, koji im je dan ranije servirao Radnik. Za razliku od večitog rivala, crno-beli su u odloženom meču 5. kola Linglong Superlige na stadionu u Humskoj savladali Metalac (3:1), iako većim delom meča nisu bili na nivo na koji su ove sezone navikli navijače.

- Teško je pobediti svaku utakmicu. Ne znam koji nam je ovo trijumf u poslednjih 40 mečeva. Ne možemo sve lako ni da pobeđujemo. Bilo je teško, mučio nas je Metalac. Iako nam nisu stvarali šanse, mučili su nas veći period utakmice – priznao je za TV „Arena sport“ posle meča trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Strateg „valjka“ je posle bledog prvog poluvremena izvršio tri promene, a meč viner bio je iskusni Izraelac Bibras Natho, koji je sa dva gola razvejao neizvesnost na Topčiderskom brdu.

- Prvo poluvreme smo ušli veoma loše, izmene su donele što je trebalo, stvarali smo šanse, bili opasniji i čvršći za nijansu. Mogu biti zadovoljan.

Razloga za zadovoljstvo, uprkos porazu, imao je i Žarko Lazetić, koji je rivalu čestitao na pobedi.

- Napravili smo neke greške koje Partizan kažnjava jer su veoma kvalitetni i dobri. S druge strane, veoma sam zadovoljan, jer, doći ovde i pritiskati ovako Partizan i stvarati im probleme, to za nas može da bude i optimizam. Čestitam i mojim igračima na dobroj igri i verujem da će nam ovo biti podstrek za naredne utakmice, sa nama ravnim ekipama, gde će ta naša igra moći da se materijalizuje bodovima i pobedama – kazao je Žarko Lazetić.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam