Sasuolo prvi! Roma sve rešila za poluvreme, Inter silovit u finišu

22.11.2020

16:03 >> 16:06

0

Autor: J. T.

Hit Serije A ne posustaje

Sasuolo prvi! Roma sve rešila za poluvreme, Inter silovit u finišu
Copyright Profimedia

Sasuolo ne planira da se zaustavi! Klub iz Emilija-Romanje ostao je neporažen i posle osme utakmice Serije A ove sezone, pošto je kao gost savladao Veronu 2:0.

Dva sjajna šuta rešila su pitanje pobednika. Prvo parabola parabola Borge u 42, a onda i “bomba” Berardija u 76.

Ekipa Roberta De Zerbija – za koju je Filip Đuričić igrao do 73. minuta, sada je na čelu Serije A sa 18 bodova, jednim više od Milana i Rome, s tim da “rosoneri” večeras igraju protiv Napolija, u gostima.

U startnoj postavi domaćeg tim bio je Ivan Ilić (zamenjen u 67. minutu), dok je Darko Lazović zbog korone bio van protokola.

Roma je sav posao protiv Parme na Olimpiku završila u prvom poluvremenu, tokom kog je postigla tri gola. Ispostavilo se da je tih 3:0 bilo i krajnji rezultat. Strelci su bili Majoral u 28. i Mhitarijan u 32. i 40. minutu.

Najviše uzbuđenja u nedelju popodne viđeno je u Milanu, gde je Inter do pola sata pre kraja gubio od Torina 0:2, ali je preokrenuo i na kraju ubedljivo pobedio – 4:2.

Gosti su vodili golovima Zaze u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i Ansaldija iz penala u 62, ali je Aleksis Sančez u 64. najavio preokret, Samo tri minuta kasnije pogodio je Romelu Lukaku, a onda i u 84. iz penala. Tačku je stavio Lautaro Martinez u 90.

Tim golovima igrači Intera su možda i spasili Antonija Koneta otkaza. Inter je sada peti, sa tri boda manje od vodećeg Sasuola.

Preokret je viđen i u Đenovi, gde su Siniša Mihajlović i njegova Bolonja golovima u finišu prvog i početkom drugog dela došli od 0:1 do pobede 2:1 protiv Sampdorije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike