Šteta zbog pokušaja Vlahovića, ali Fiorentina nije zaslužila više

22.11.2020

13:35 >> 13:40

0

Autor: J. T.

Očajno izdanje ljubičastih u duelu u kom se očekivala njihova pobeda

Šteta zbog pokušaja Vlahovića, ali Fiorentina nije zaslužila više
Copyright Tanjug/Marco Bučo/Lapreše via AP

Nikola Milenković i Dušan Vlahović našli su se u startnoj postavi Fiorentine i odigrali ceo meč protiv Beneventa, međutim, nisu uspeli da pomognu ekipi da izbegne poraz.

Gosti su na Artemio Frankiju slavili 1:0, pogotkom Rikarda Importe u 52. minutu. Po viđenom, zasluženo su odneli tri boda.

Prvo poluvreme proteklo je gotovo bez ikakvog uzbuđenja, ali je Filipo Inzagi u pauzi uspeo da razmrda svoj tim i poentirao uvođenjem Roberta Insinjea. Mlađi brat poznatijeg Lorenca koji nosi dres Napolija bio je asistent Importeu za, ispostavilo se, odlučujuć pogodak. Imao je priliku i sam da se upiše u strelce, ali nije bio precizan.

Što se tiče doćina, malo toga pokazali su igrači Fiorentine u ovom duelu osmog kola Serije A. Najbliži golu bili su posle majstorije Dušana Vlahovića, koji je petom pokušao da matira Lorenca Montipa, ali je golman gostiju odbranom sprečio izjednačenje.

Ljubičasti su ostali na 14. mestu sa osam bodova, a Benevento ih je sada preskočio i sa bodom više nalazi se na poziciji ispred.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike