"Pocrveneli" Stanojević se pravda za crveni: Ništa mu nisam rekao, nesporazum u komunikaciji

21.10.2021

21:51

1

O porazu je još manje govorio, jasno je da Partizanu ne odgovaraju jače ekipe

"Pocrveneli" Stanojević se pravda za crveni: Ništa mu nisam rekao, nesporazum u komunikaciji
Copyright MN Press

Partizan je izgubio kod kuće od Genta, a onda je njegov trener Aleksandar Stanojević posle utakmice dobio crveni karton.

Bila je ovo jedna od najslabijih utakmica crno-belih u sezoni, a šef struke nije bio posebno rečit.

- Čestitam Gentu na pobedi. Bila je jedna zahtevna utakmica, imali smo neke šanse pri kraju. Ne bih imao šta da zamerim, meč je bio težak za obe ekipe.

Dobili ste crveni karton posle utakmice?

- Tako je, dobio sam crveni karton. U pitanju je bio nesporazum u komunikaciji. Ništa nisam rekao, ništa nisam rekao sudiji. On je rekao nešto, ja sam odgovorio i to je to. Nisam imao nijednu zamerku na suđenje, samo sam prišao i čestitao: on je odgovorio za nešto što mu se prethodno dogodilo, ja sam mu odgovorio i to je to.

Šta je dovelo do poraza?

- Oni su bili jači i brži od nas, nedostao nam je završni udarac u poslednjih 30 metara. Nisu oni nas posebno ugrožavali, možda nam je Soči pravio više problema, ali nama jednostavno ne odgovaraju snažnije ekipe. Pokušali smo da se nametnemo, nismo uspeli i to je to. Imali smo dve izgledne situacije, mislim da je remi bio najpravedniji rezultat.

Rikardo je bio sebičan, imao je šansu, ali je hteo sam da završi umesto da se stavi u korist tima…

- Kad Rikardo ne postigne gol uvek je to problem, ali... Da, imao je tri situacije kada je mogao bolje da odigra sa saigračima. Nije to uradio, mada se borio i sa teškim terenom i sa njihovim štoperima. Ne znam da li ste primetili da je teren bio izuzetno mekan, pa de dešavalo da se ukopa i teško kreće u sprint.

Trener Genta Hejn van Hezenbruk bio je prilično pribran posle pobede.

-  Čekaćemo da vidimo kako će biti u Belgiji i kako će se završiti ostale utakmice u grupi da bismo mogli pričati o prvom mestu. Zadovoljan sam igrom, mislim da smo bili bolji u prvom, iako smo gol dali u drugom poluvremenu. Brinuo sam dosta da bismo mogli da primimo gol, jer i publika je sve jače podržavala Partizan.

Gol Kumsa glavom?

- Iskreno, nisam očekivao da će Kums postići gol glavom, jer se to njemu retko dešava. Mislim da smo svi bili iznenađeni takvim raspletom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D.P./P.K.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike