Neverovatan uvod ukrajinskog komentatora u TV prenosu meča iz Moskve

21.10.2021

16:15

0

Sergej Lukjanenko rekao sve što mu je na srcu pred duel Spartaka i Lestera

Neverovatan uvod ukrajinskog komentatora u TV prenosu meča iz Moskve
spartak-.lester - Copyright Tanjug

Ukrajinski fudbalski komentator Sergej Lukjanenko uoči utakmice Lige Evrope moskovskog Spartaka  i Lestera, koja je završena rezultatom 3:4 za englesku ekipu imao je malu političko-vojnu besedu na početku utakmice.

Lukjanenko, naime, nije štedeo Rusiju u svom komentaru objašnjavajući gledaocima zašto će njegov profesionalni odnos prema poslu nailaziti na poteškoće tokom prenosa:

- Dobro veče, želim vam dobrodošlicu u Moskvu, glavni grad zemlje agresora, zemlje okupatora. Zemlja koja je poluostrvo Krim pripojila oduzevši ga našoj voljenoj domovini. Zemlja koja je započela rat na istoku Ukrajine. Nažalost, prema popisu UN, ovaj rat je odneo više od 13.000 života. Jasno je da danas kao građanin Ukrajine iskreno želim Spartaku poraz u utakmici protiv Lestera, jer sport ne može da veliča Rusiju - zemlju koja ne može da živi u miru sa susedima. Ali kao komentator, pokušaću da radim otvorenog uma - citira rekao je Lukjanenko.

Rusi su, inače, odlično započeli meč. Već u 44. minutu imali su prednost 2:0, ali su odmah u sledećem napadu, poslednejm u poluvremnu dozvolili gostima da smanje njihovu prednost na 2:1.

Onda je stvaru svoje ruke skroz preuzeo napadač gostiju, Zambijac Patson Daka koji je sa još tri gola, ukupno četiri, doneo prednost "lisicama" koju su domaći mogli samo da ublaže još jednim golom za konačnih 3:4.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike