Bila je jedna jedina: Mauro ostao bez Vande, Italijani već znaju ko će da zameni fatalnu Argentinku

20.10.2021

05:03

0

Ikardi je sada slobodan, već se spekuliše sa kim bi mogao da nastavi

Bila je jedna jedina: Mauro ostao bez Vande, Italijani već znaju ko će da zameni fatalnu Argentinku
vanda - Copyright Instagram/wanda_icardi

Vanda Nara i Mauro Ikardi više nisu zajedno, tvrde mediji u Italiji i Argentini. I ne samo da je ostao bez supruge koja ga je optužila za neverstvo, fudbaler Pari Sen Žermena ostao je i bez agenta.

Podsetimo, 35-godišnja Argentinka je sa svoje petoro dece (sa Ikardijem ima dve ćerke) otišla u Milano, posle optužbi da ju je suprug prevario sa argentinskom glumicom Činom Suarez.

Već nekoliko godina unazad, Nara je vodila računa o karijeri ofanzivca, ali je sada logično da se sve promeni. Zbog toga su mediji u Italiji počeli da licitiraju sa imenima agenata koji bi mogli da preuzmu mesto Nare.

Spekuliše se da bi to mogao da bude Italijan Valerio Đufrida koji je učestvovao u transferu iz Intera u PSŽ.

Nije isključena ni mogućnost da to bude ni Mino Rajola, mnogo bitniji "igrač" od Đufride. Rajola već sarađuje sa zvezdama kao što su Zlatan Ibrahimović, Erling Haland, Pol Pogba, Đanluiđi Donaruma, Marko Verati... Pričalo se da će postati agent Ikardija i pre dve-tri godine, ali je on ipak ostao veran (tadašnjoj) supruzi.

Argentinska televizija LAM ide još dalje pa u "ludom scenariju" tvrdi da bi Ikardi mogao da traži raskid ugovora sa "Svecima" jer je ugovor zaključila Vanda. On važi do juna 2023. godine, a ako bi napustio Pariz, kao novi potencijalni klubovi navode se Milan ili Juventus.

Inače, Ikardi sinoć nije igrao protiv RB Lajpciga u Ligi šampiona. Razlog je više nego jasan i privatne je prirode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D.N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike