Siti iskalio bes u Brižu, ljubimac Srbije dao gol u važnoj pobedi portugalskog šampiona!

19.10.2021

18:55

0

Autor: 24sedam

U dve utakmice Lige šampiona smo videli - 11 golova!

Siti iskalio bes u Brižu, ljubimac Srbije dao gol u važnoj pobedi portugalskog šampiona!
Mančester siti - Copyright Tanjug/AP Photo/Olivier Matthys

Mančester siti se vratio i pregazio Briž u gostima u trećem kolu Lige šampiona! Posle poraza od Pari Sen Žermena, ekipa Pepa Gvardiole slavila je u Belgiji 5:1!

Nije Siti ništa čekao, od početka je krenuo u napad i imao inicijativu, ali je u prvom poluvremenu postigao "samo" dva gola. Prvi je dao Žoao Kanselo u 30. minutu, a onda je Rijad Marez sa penala povisio dva minuta pre odlaska na odmor.

Već u 53. minutu Kajl Voker se upisao u strelce, da bi meč konačno rešio mladi Kol Palmer u 67. minutu.

Čast domaćina spasao je Hans Vanaken u 81. minutu utakmice, ali je Marez bio nemilosrdan, pa je samo tri minuta kasnije "pukla" petarda.

U isto vreme, Bešiktaš se nadao da će u Istanbulu moći da uradi nešto protiv Sportinga u meču dva tima koja su pretrpela oba poraza na početku.

Umesto toga – poniženje. "Lavovi" su slavili 4:1 i tako u velikom stilu nose tri boda u Portugal.

Gledali smo zanimljivo prvo poluvreme. Sebastijan Koates je doneo gostima prednost, a odgovorio je Kajl Larin, nekih desetak minuta kasnije.

Kada se meč "zakuvao", Urugvajac Koates je pokazao koliko je raspoložen i opet je savladao Ersina Destanoglua. U finišu prvog poluvremena Hrvat Domagoj Vida je igrao rukom, sudija je pokazao penal, a ljubimac Srbije Pablo Sarabija sigurno je izveo penal za 3:1.

Tanjug/AP Photo
 

U nadoknadi vremena je Tešeira postigao jako lep gol, ali iz ofsajda.

Domaćin se nije predavao, ređao je šanse, ali ih nije iskoristio i, kako to biva u fudbalu, usledila je kazna: Paulinjo je u 89. minutu posle jedne kontre lepim šutom sa ivice šesnaesterca postavio konačnih 4:1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike