U Stankovićevom glasu nema euforije posle sedmice u Lazarevcu: Ušlo je sve što smo šutnuli

16.10.2021

16:16

0

Autor: A. Š.

Strateg srpskog prvaka smireno analizirao ubedljivu pobedu Zvezde

U Stankovićevom glasu nema euforije posle sedmice u Lazarevcu: Ušlo je sve što smo šutnuli
Copyright MN Press

Dugo Zvezda nije delovala moćno kao u subotu poslepodne u Lazarevcu. Prvo zvanično gostovanje srpskog prvaka na stadionu Kolubare pretvorilo se u noćnu moru za domaćine, koji su već posle prvog poluvremena bili nokautirani (6:0).

Na kraju, crveno-beli su slavili 7:1, ali u glasu njihovog trenera Dejana Stankovića nije bilo ni naznake neke preterane euforije zbog najubedljivije pobede u trenerskoj karijeri.

- Sve što smo šutnuli je završilo u njihovoj mreži. Postigli smo pogodak na vreme, Dragović se našao na pravom mestu umesto špiceva. Mnogo puta sam govorio, kada u prvih 15 minuta otvorite protivnika, onda vam utakmica kasnije bude mnogo lakša. Sve sem penala je ušlo. Pričali smo i pre utakmice, da ću pokušati da odmorim neke igrače. I ovako ima malo onih koji su prošli ove nedavne mini pripreme zbog reprezentativnih obaveza. Moram da pohvalim pristup svojih igrača, želim Kolubari da se uzdigne još više u nastavku sezone - rekao je Dejan Stanković za Arenu Sport posle utakmice.

Sa druge strane Dejan Đurđević je svestan objektivne razlike dva tima.

- Ozbiljna razlika u kvalitetu, ovo nije jedan, ovo su dva nivoa iznad nas. Imali smo mnogo kadrovskih problema, oni su pokazali ono što jesu u ovom trenutku. Moji igrači su bili u šoku, očekivali smo tvrdu i tešku utakmicu, ali ne ovako težak poraz. Ovo nije naš nivo, želimo da se okrenemo onim utakmicama koje su nama važne. Očekuje nas grčevita borba za opstanak, probaćemo što pre da zaboravimo ovo danas - poručio je Đurđević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike