Zvezdina deca se igrala na derbiju! Partizanove nade ispraćene „petardom“!

09.10.2021

11:55

0

Autor: A. Š.

Kadeti crveno-belih ubedljivi protiv večitog rivala

Zvezdina deca se igrala na derbiju! Partizanove nade ispraćene „petardom“!
20200905msCZkadeti - Copyright MN Press

Nadali su se kadeti Partizana da bi eventualnom pobedom na gostovanju protiv Crvene zvezde mogli da uhvate priključak za vodećim timovima na tabeli, međutim, na terenu večitog rivala doživeli su bolno otrežnjenje. Zvezdine nade ispratile su komšije „petardom“ – 5:2!

Ovim trijumfom crveno-beli su, barem na kratko, preuzeli lidersku poziciju na tabeli, sa dva boda više od drugoplasirane Vojvodine, koja svoj meč devetog kola igra protiv Grafičara u gostima, a već narednog vikenda u Novom Sadu igraće se crveno-beli derbi.

Jovan Šljivić je golovima u 11. i 13. minutu nagovestio da se gostima iz Humske ne piše dobro na pomoćnom terenu „Marakane“, ali je nadu crno-belima, pet minuta posle drugog primljenog gola, dao Bogdan Mirčetić.

Međutim, brzo po početku drugog poluvremena sve dileme oko pobednika su rešene golom Miladinovića u 46. minutu, da bi u 60. Vukućević bio precizan sa bele tačke za ubedljivih 4:1.

 Mirčetić je svojim drugim golom na meču, četiri minuta kasnije, smanjio prednost Zvezde, kojoj je ubedljivo slavlje doneo Dimitrijević u 86. minutu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike