Fejsa raskrstio sa Saudijcima, Partizanu treba zadnji vezni! Eto razloga za zadovoljstvo Stanojevića

08.10.2021 | 15:22

Iskusni fudbaler traži novi klub nakon raskida saradnje sa Al Ahlijem

Copyright MN Press

Nedavno je Aleksandar Stanojević u razgovoru sa navijačima priznao da njegovoj ekipi pored napadača nedostaje jedan zadnji vezni sa izrazitim defanzivnim karakteristika kakve ima zamenik kapitena Saša Zdjelar.

- Imali smo na probi dvojicu igrača iz Gane. Jedan je napadač i on je ostao, ovaj drugi nije zadovoljio. Nastavljamo da tražimo igrača takvog profila kao što je Zdejlar - rekao je tada Stanojević.

Danas se možda pojavilo rešenje. Ljubomir Fejsa nema više nikakvih obaveza prema Al Ahliju iz Saudijske Arabije i potpuno je slobodan u izboru nove sredine, što znači da ni njegov budući klub neće morati da plati obeštećenje.

 - Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Hvala puno navijačima Al Ahlija što su mi ulepšali život u Saudijskoj Arabiji, bilo je lepo, ali nažalost neke stvari su bile ispod profesionalnog nivoa na koji sam navikao. Želim da se Al Ahli vrati tamo gde mu je mesto - na vrh tabele. Hvala vam svima na divnim porukama, sve sam ih video. Možda me put vrati u Arabiju, zemlju u kojoj sam se osećao prijatno i lepo. Srećno Al Ahli, sada je vreme za nove izazove ... - napisao je Fejsa na Instagramu.

Situacija kao "naslikana" za Partizan. Potreban igrač tog formata, poznaje klub slobodan, iskusan, kvalitetan, sve što jeste Ljubomir Fejsa!

Fejsa je 88. godište. Karijeru je započeo u kulskom Hajduku, odakle se za tada rekordnih 1.2 miliona evra preselio u Partizan u leto 2008. godine. Iz Humske je otišao sa tri osvojene titule 2011. godine u Olimpijakos, da bi posle dve godine u Pireju prešao u Benfiku. Igrao je još i za Alaves polusezonu 2020. godine pre selidbe u Al Ahli u koji je došao na poziv tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: D. P.