Potpisano! Suma jednim parafom postao milioner!

05.10.2021 | 20:04

Autor: 24sedam

Doskorašnji vezista Partizana ima novi klub

Copyright MN Press

Nije dugo Sejduba Suma čekao na novi angažman posle odlaska iz Partizana. Ono što je pre nekoliko dana najavljeno, u utorak je dobilo zvaničnu potvrdu – omaleni Gvinejac novi je fudbaler Kuvajta SC!

„Telegraf“ piše da je Suma potpisao jednogodišnji ugovor vredan milion evra, s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Podsetimo, Suma je pre desetak dana raskinuo saradnju s Partizanom, posle ispada i držanja samovoljne konferencije za štampu na Instagram profilu, na kojoj je, između ostalog, optužio trenera Aleksandra Stanojevića da nije govorio istinu o njegovom statusu u ekipi.

Novi Sumin klub, devetostruki prvak Kuvajta, s velikim ambicijama je ušao u novu sezonu, a ukoliko u njoj osvoje i neki trofej, iskusni vezista će biti još bogatiji, pošto u ugovoru ima obećane bonuse u slučaju trijumfa u nacionalnom prvenstvu ili nekom od tri Kup takmičenja.

Podsetimo, pre Sume Kuvajt SC je doveo nekadašnje velike zvezde evropskog fudbala Džona Obija Mikela (bivši fudbaler Čelsija), kao i Dimersija Embokanija, koji je tokom karijere nosio dresove Anderlehta, Monaka, Standarda, Volfsburga.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Telegraf