Šerifov heroj i dalje mašta: Više od 100 puta sam gledao kako dajem gol Realu! (VIDEO)

02.10.2021

20:50

0

Autor: 24sedam

Moldavski tim je odavno skrenuo pažnju fudbalske Evrope na sebe

Šerifov heroj i dalje mašta: Više od 100 puta sam gledao kako dajem gol Realu! (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Šerif Tiraspolj je izbacio Crvenu zvezdu, pa Dinamo Zagreb iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda je u elitnom fudbalskom takmičenju pokazao da nije tu slučajno došao kada je u gostima pobedio Real Madrid.

Heroj te pobede bio je Sebastijan Til, Luksemburžanin koga ćemo uskoro gledati protiv Srbije. On je gol postigao u 90. minutu, što je izazvalo veliko slavlje. Odmah je postao heroj nacije, ali i svih ljubitelja fudbala, koji obožavaju priče o autsajderima.

- Mnogo mojih prijatelja je objavilo snimak gola, tako da ga vidim svaki put kad uzmem telefon. Gledao sam ga više od 100 puta do sada.

Til na nozi ima istetoviranog samog sebe kako sanja o Ligi šampiona, a sada je taj san ispunio, pa još dao pobednički gol, pa još Realu. Teško da može bolje.

- To je neverovatan gol. Najlepši i najvažniji koji sam postigao u karijeri, to je sasvim sigurno. Svi smo kao deca sanjali da ćemo igrati protiv najvećeg tima u Ligi šampiona. Isprva nisam čak ni shvatio da sam postigao pobedonosni gol na 'Santjago Bernabeu'. Pošto je Luksemburg mala zemlja, možda će sada više ljudi znati ko sam.

Til će protiv Srbije igrati koliko već u sledeću subotu, 9. oktobra, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike