Uspeh ništa ne pomaže: Savićević promenio selektora

28.12.2020

10:52 >> 12:33

0

Autor: D. B.

Faruk Hadžibegić više neće voditi Crnogorce

Uspeh ništa ne pomaže: Savićević promenio selektora
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije nije jedina koja će promeniti selektora. Prema informacijama koje stižu iz Crne Gore i pored činjenice da je njena reprezentacija obezbedila učešće u B Ligi nacija u sledećem ciklusu Faruku Hadžibegiću neće biti ponuđen nastavak saradnje.

Pročitajte još

Crnogorske “Vijesti” tvrde da je razlog ovakve odluke nezadvoljstvo čelnika saveza prikazanim igrama, odnosno procena da su one bile – neubedljive.

Navodno, određen je i njegov naslednik. Predsednik FS Crna Gora Dejan Savićević uputio je poziv Miodragu Raduloviću koji je prihvatio ideju da vodi „sokole“.

Radulović (53) je bio selektor omladinske reprezentacije Crne Gore (2007. do 2010. godine), vodio je uzbekistanski Pahtakor, bio član stručnog štaba Dinama iz Moskve, da bi povratak u Crnu Goru obilježio osvajanjem titule sa ekipom Budućnosti 2012. godine. Potom je bio šef struke kuvajtskih klubova Kazme i Al Džahre, kao i kazahstanskog Atiraua.

Najveće uspehe ostvario je kao selektor – četiri godine bio je na klupi reprezentacije Libana, sa kojom se plasirao na prvenstvo Azije, prvi put u istoriji te zemlje. Kratko je bio i selektor Mijanmara, a posljednji klub koji je vodio bio je iranski Zob Ahan, koga je napustio u martu po izbijanju pandemije koronavirusa.

Radulović, bivši fudbaler Budućnosti, tokom duge karijere, bio je i član stručnog štaba mlade i selektor omladinske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike