Znate li kako je nastalo čuveno Kristijanovo radovanje? (VIDEO)

30.09.2021

05:11

0

Autor: A. Š.

Portugalac otkrio kada i zbog čega je odlučio da golove proslavlja na specifičan način

Znate li kako je nastalo čuveno Kristijanovo radovanje? (VIDEO)
Copyright Profimedia

Veličanstvena noć je iza Kristijana Ronalda. Portugalski superstar je u sinoć odigrao istorijsku, 178. utakmicu u Ligi šampiona, kojom je postao igrač sa najviše nastupa u elitnom takmičenju, a sve je krunisao pobedonosim golom za Mančester junajted protiv Viljareala, u petom minutu nadoknade vremena.

U trenutku kada je „zapalio“ tribine „Old Traforda“, Kristijano je pošao prema korner zastavici, ali je ovoga puta izostalo čuveno „SIIIIIIIII“ uz piruetu u skoku, kako uglavnom proslavlja svoje golove.

Znate li kako je uopšte nastalo jedno od najspecifičnijih načina proslave pogodaka? Sjajni Portugalac otkrio je kako je do toga došalo krajnje spontatno, tokom prijateljskog susreta Real Madrida i Čelsija 2013. godine.

- Bili smo u SAD i igrali smo protiv Čelsija. Ne znam odakle je to došlo, jednostavno, dao sam gol i to SIIIIII je „izašlo“. Iskreno, to je bila prirodna reakcija – rekao je Kristijano i nastavio:

- Kako sam to nastavio da radim, počeo sam da primećujem da je navijačima prva asocijacija kada me vide to „siiiii“… Pomislio sam, vau, ljudi me pamte po tome, pa sam nastavio tako da proslavljam golove.

Real je na tom meču savladao Čelsi 3:1, Ronaldo je postigao drugi i treći gol, posle kojeg je prvi put uzviknuo „SIIIIIIIII“!!!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike