Štrajkovaću glađu ako bude nameštaljki, rekao sam to i predsedniku: Neću da verujem u te priče (VIDEO)

28.09.2021

13:41

0

Trener Partizana o regularnosti Superlige

Štrajkovaću glađu ako bude nameštaljki, rekao sam to i predsedniku: Neću da verujem u te priče (VIDEO)
Copyright foto: Nebojsa Parausic/MN Press

Obećao i ispunio. Pojavio se trener Partizana pred navijačima.

Pred više desetina pristalica crno-belih u maloj košarkaškoj sali na stadionu Partizana u Humskoj, trener crno-belih Aleksandar Stanojević pojavio se na tribini na kojoj je želeo da razjasni sve nedoumice i razbije zavereničke scenarije raširene među pristalicama preko društvenih mreža. Uslov je bio dolazak na tribinu sa crno-belim obeležjem, ali budući na količinu teorija i sam Stanojević bio je iznenađen slabijim odzivom partizanovaca sa društvenih mreža.

- Drago mi je da možemo svi da pričamo o svemu. Mi smo svi na zajedničkom zadatku, za mene je navažnije da smo svi pravi Grobari. Otvoren sam za sva pitanja. Očekivao sam veći broj ljudi koji su aktivni na društvenim mrežama. Baš zato da bismo ušli u neku interakciju, da činjenicama razjasnimo neke stvari.

Sitglo je i pitanje o kojem se godinama raspreda i o nameštanju utakmica u korist večitog rivala Crvene zvezde. Jasan je Stanojević bio i po tom pitanju.

 

 

- Nije baš to tako. Ne znam, ne verujem. Hajde da sačekamo. Igraš Evropu, pa posle toga treba da pobediš i u Surdulici. I mi treba da pobedimo TSC na onom prepelom stadionu. Stojimo svi ko zapeti, ali smo pozitivni. Ako nešto bude, skačemo svi! Rekao sam i predsedniku "nešto li bude, idem ispred Skupštine, štrajkujem glađu, nećete me skloniti! Smeju se, ali tako će biti.

Stanojević poručuje i da nema želju da bude svedok takvih stvari u našem fudbalu.

- Nemojte pogrešno da me shvatite. Za sada je sve OK. Zvezda igra dobro, ima dobar tim. Počeli su nešto slabije, ali sada igraju dobro. Žao mi je što ih sad nismo dobili da odemo na plus pet, da možemo i mi da danemo dušom da odigramo nerešeno u Kruševcu. Lično ne verujem da je tako kao što se priča. Ali, videćemo!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P./G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike