Bravo, deco! Ovo je najlepši video danas: Kadet Partizana prvo sve iznervirao, onda su se svi oduševili (VIDEO)

25.09.2021

15:45

0

Autor: 24sedam

Jako lepa scena na utakmici kadetske lige Srbije

Bravo, deco! Ovo je najlepši video danas: Kadet Partizana prvo sve iznervirao, onda su se svi oduševili (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Svaki trenutak je dobar trenutak za lepe snimke, a ovaj je baš lep! Pogotovo kada se zna da dolazi sa naših terena, pogotovo iz mlađih kategorija, gde smo često umeli da gledamo nemile scene.

I ovaj snimak je počeo tako, ali je vrlo brzo prerastao u verovatno najlepšu stvar koju ćete videti sa fudbalskih terena danas, a verovatno i celog meseca.

O čemu se radi?

Igrala se utakmica kadetske lige Partizan-Kiker. U jednom trenutku je mladi napadač Partizana Novak Petrušić pao na zemlju zbog povrede. Tada su gosti izbacili loptu van terena, izvršene su izmene, a domaćin je iz auta vratio loptu ka golmanu domaćih.

Petrušić kao da nije video šta se dešavalo, krenuo je ka toj lopti, iako su sa klupe vikali "Pusti, Nole". On je ipak uzeo golmanu loptu i dao gol. Otrčao je da se raduje, ali onda su se začuli besni povici sa obe ekipe, i gostiju i domaćih.

Ono što je usledilo će ulepšati dan svima. Igrači Kikera izveli su loptu sa centra, Partizanova ekipa je stajala mirno, dok je fudbaler gostiju neometan došao do gola i ubacio loptu u mrežu.

Pogledajte kako je to izgledalo, scenu smo videli zahvaljujući snimku na JuTjub kanalu Partizana.

Šta reći, osim: Svaka čast, deco!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike