Istina o novom ugovoru Vlahovića u Fjorentini: Cifre koje nudi Komiso i čekanje koje povećava napetost!

25.09.2021 | 05:14

Autor: A. Š.

Obe strane žele isto, ali do dogovora nikako da dođe

Copyright Tanjug/Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP

Leto je bilo napeto za Dušana Vlahovića i Fjorentinu. Milioni su leteli oko stadiona „Artemio Franki“, ali zvanična ponuda za sjajnog srpskog napadača do kraja prelaznog roka nije stigla u kancelarije čelnika „viole“, koji su, bez obzira na to, u finišu pijace jasno poručili – Vlahović nije na prodaju!

Čim je spuštena zavesa na prelazni rok, krenule su priče o obnovi saradnje jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope i Fjorentine, koja je, u ovom trenutku, oročena do leta 2023. godine. Iako nedeljama unazad obe strane javno ističu kako žele da nastave zajedničko putovanje, vreme prolazi, a dogovora dve strane još nema.

Šta se dešava iza zidina fudbalskog zdanja u Firenci pokušao je da sazna „Kalčomerkato“. Italijanski portal piše da Fjorentina još pre nekoliko meseci pred Vlahovića stavila višegodišnji ugovor vredan četiri miliona evra po sezoni, plus tri miliona na ime provizije agentu Dušanu Ristiću.

Međutim, DA od reprezentativca „orlova“ još nema, a kako vreme prolazi stvara se sve veća napetost na „Artemio Frankiju“, u čijim bi kancelarijama, ukoliko u međuvremenu ne dođe do stiska ruke, na zimu moglo da dođe do novih velikih pritisaka da se Srbin proda…

A, nije da interesenata nema… Čelnici Totenhema sve ozbiljnije razmatraju mogućnost kupovine Vlahovića, s obzirom da su svesni da neće još dugo moći da zadrže Harija Kejna. Takođe, madridski Atletiko je letos bio nadomak nekadašnjeg đaka Partizana, čiji se razvoj s posebnom pažnjom prati u Juventusu, koji u Srbinu vidi instant pojačanje, ali i veliki zalog za budućnost.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam