Žestok skandal drma BiH fudbal: Predsednik Veleža proziva sudiju kog su prebili i zapalili mu auto!

22.09.2021

14:45 >> 15:03

0

Bezumlje prvog čoveka čuvenog mostarskog kluba

Žestok skandal drma BiH fudbal: Predsednik Veleža proziva sudiju kog su prebili i zapalili mu auto!
Copyright Printscreen/Twitter/Youtube

Dok se Bosna i Hercegovina, ceo region, pa i šire, zgražavaju nad scenama koje nikakve veze sa fudbalom nemaju, predsednik Veleža ponaša se kao da se radi o komediji, a ne drami i skandalu.

Nakon što je utakmica Velež-Borac prekinuta zbog haosa na terenu, niko ko voli fudbal nije ostao ravnodušan na scene iz Mostara. A onda su stigle i vesti o paljenju sudijskog automobila i prebijanju glavnog delioca pravde sa pomenute utakmice Sabrije Topalovića.

Dovoljno za veliku brigu jer je igra očigledno prešla u opasne vode. Tako je razmišljala većina, ali ne i prvi čovek Veleža Šemsudin Hasić.

Pomenutom čelniku sve je zapravo bilo veoma smešno, ili se bar tako može zaključiti nakon izjava koje je dao. Možda je trebalo da zvuči duhovito, hajde da se kaže i ironično, ali je ispalo cinično!

Hasićevo viđenje događaj iz tunela Lendava kod Jablanice, u kom je sudijska ekipa presretnuta, a automobil zapaljen, u najmanju ruku je zabrinjavajuće.

– Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar preneo na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da ubuduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema – preneo je Hasićeve reči portal klix.ba.

pročitajte još:

Utakmica Velež – Borac registrovana je službenim rezultatom 3:0 u korist gostiju. Stadion Veleža je suspendovan, a protiv predsednika Hasića i ostalih odgovornih za organizaciju utakmice pokrenut je disciplinski postupak.

I sam predsednik FS BiH Vico Zeljković najoštrije je osudio huliganski napad na sudiju i najavio najoštrije moguće sankcije predsedniku Veleža, koga smatra najodgovornijim za sve nemile scene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike