Ljajić ponovo u Partizanu? Turci objavili neverovatne detalje u pregovorima crno-belih klubova o pozajmici

13.09.2021

10:51 >> 11:20

0

Beogradski klub navodno bio spreman da pokrije godišnju platu igrača sa 200.000 evra

Ljajić ponovo u Partizanu? Turci objavili neverovatne detalje u pregovorima crno-belih klubova o pozajmici
Copyright Adem Ljajić / Profimedia/Orange Pictures / DPPI

Turski portali pišu da je Partizan pripremao bombu za kraj prelaznog roka u Srbiji!

Prema njihovom pisanju, crno-beli su se javili Bešiktašu sa ponudom za pozajmicom Adema Ljajića, obećavši da ćesa iznosom od 200.000 evra pokriti jedan deo njegovih primanja u Bešiktašu koji u poslednjoj godini ugovora treba da mu donese 3.200.000 evra.

Kada su iz Istanbula zatražili da povećaju svoj deo za duplo i da se igrač zadovolji primanjem od milion evra, celu priču je prekinulo Ljajićevo “ne”, pišu portal “Fotomac”, “Haber365” …

U turskom klubu se nadaju da će uskoro stići jedna ponuda iz Saudijske Arabije ili Katara gde je fudbalski market i dalje otvoren, a dotle će Ljajić raditi odvojeno od ekipe.

Adem Ljajić
Profimedia

To je deo kazne za njegovo odbijanje da pređe u moskovski Spartak i PAOK, iako su sporazumi o pozajmicama napravljeni sa oba kluba.

– Nezahvalan je. Imali smo sastanak pre desetak dana zajedno sa njegovim agentima i činilo se da smo postigli dogovor da dođe do sporazumnog raskida saradnje. Mi smo bili spremni da mu isplatimo zaostalu zaradu koja je iznosila 600 hiljada eura i poslednju godinu. Nismo pružili ruku posle toga sastanka, ali sam shvatio da je on pristao na to – rekao je Ahmet Nur Ćerbi, a njegove reči prenosi portal “sandžaklive”.

Turski biznismen je rekao da je posle tri dana pozvao ponovo Ljajića na sastanak.

– Došao je na sastanak i odbio je da potpiše raskid ugovora. Bio je sa svojim timom koji je saopštio da ponude koje su stizale na njegovu adresu nisu bile dovoljno dobre za njega i da je zbog toga odlučio da ostane kod nas. Mi smo posle toga doneli odluku da on odvojeno trenira od ekipe i da bude sa još dvojicom igrača, sa kojima, takođe, imamo problema. To su Lens i Daglas.

Prelazni rok u Srbiji traje do 17. septembra, ali je licenciranje za evropsko takmičenje odavno završeno, pa je stoga namera Partizana da dovede Ljajića kako bi igrao samo u Superligi malo verovatna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike