Jeziva povreda noge mladog Eliota, a onda i filmska priča: Jedan dečak je najsrećniji na svetu (FOTO)

14.09.2021

10:33 >> 12:09

0

Fudbaler Liverpula dobio cimera u bolnici

Jeziva povreda noge mladog Eliota, a onda i filmska priča: Jedan dečak je najsrećniji na svetu (FOTO)
Copyright TANJUG/AP Photo/Rui Vieira)

Gadna povreda i jauci mladog fudbalera Liverpula Harvija Eliota obeležili su pobedu “crvenih” nad Lidsom od 3:0.

Rezultat je odjednom izgubio smisao i svi igrači na terenu u mislima su bili samo sa mladim (18) Eliotom.

A on je prošao pakao od bolova, zvanično mu je dislociran skočni zglob, pa je nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoći na terenu, prebačen u bolnicu.

Tada je već bio pod lekovima koji su mu ublažili bolove. I tada je život umešao prste i napravio jednu od onih priča koje će se dugo pamtiti.

Pamtiće je sam Eliot, ali pre svih dečak po imenu Džejkob. Tinejdžer od 14 godina, takođe fudbaler u klubu NEL (North East Leeds), ali i navijač Liverpula, slomio je ruku tokom utakmice. I završio u bolnici. Pogađate, u sobi sa Eliotom.

Verovatno je to već dečaku bilo dovoljno za pamćenje, ali je onda teško povređeni Eliot uradio nešto što Džejkob nikad neće zaboraviti. A verujemo ni njegovi najbliži, kao ni drugovi iz FK NEL.

pročitajte još:

Poklonio je Harvi Džejkobu dres i kopačke, a osmeh dečaka govorio je više od milion reči. O tome kako se osećao najbolje svedoče reči njegovog oca.

– Moj sin je upravo slomio ruku na utakmici. I ko je to došao u krevet pored njega? Harvi Eliot sa porodicom. Poklonio mu je opremu sa kojom je igrao utakmicu i njegove kopačke. Sin mi sada zuji od sreće – napisao je otac malog Džejkoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harvey Elliott (@harveyelliott07)

Oporavak Harvija Eliota će potrajati neko vreme, a fudbaler je u međuvremenu zahvalio svima na rečima podrške, dok je Liverpul posebnu zahvalnost poslao medicinskom osoblju u lidskoj bolnici za negu koju su pružili fudbaleru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike