Ana zablistala u Luksemburgu: Svi gledali u Srpkinju na dodeli nagrada (FOTO)

14.09.2021

11:47 >> 13:06

0

Ivanovićeva se prisetila teniskih dana

Ana zablistala u Luksemburgu: Svi gledali u Srpkinju na dodeli nagrada (FOTO)
Copyright Ana Ivanović Profimedia

Svojevremeno najbolja teniserka na svetu Ana Ivanović, uz Juliju Gerges, bila je specijalni gost na gala svečanosti u Luksemburgu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je jednostavno blistala tokom dodele nagrade “Jana Novotna” u Luksemburškoj filharmoniji. Nagrada je dodeljena po 25. put, a u poslednje tri godine nosi ime preprano preminule legendarne češke teniserke.

Prisetila se Srpkinja svog prvog turnira u ovoj državi, pa nasmejala sve prisutne:

– Bila sam ovde 2003. godine, kada mi je trener bio Erik van Harpen. Tada je on trenirao i Mariju Šarapovu, a ona je igrala u glavnom žrebu. Tada je on ubeđivao Danijela Masa da mi ponudi specijalnu pozivnicu za kvaifikacije – ispričala je Ana, pa dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– Natezali su se, na kraju sam dobila vajld kard, ali Danijel je rekao da moram da se vratim na turnir bar četiri puta ako uspem da budem u vrhu. I vratila sam se, čak sam i osvojila titulu. Uvek mi je bilo zadovoljstvo, uživam u Luksemburgu.

Nakon što je dobila nagradu kao jedan od osvajača turnira u Luksemburgu, Ana je na društvenim mrežama objavila kako se osećala u Luksemburgu. Uz objavu je priložena i fotografija na kojoj Ivanovićeva izgleda zaista prelepo.


– Bila je to noć puna šarma u divnom gradu. Veoma sam zahvalna za to što sam prepoznata i što sam dobila nagradu “Jana Novotna” nakon završetka sportske karijere. Ona pokazuje da sam uradila dobru stvar tako što sam se uvek borila za svoje ciljeve.

pročitajte još:

Jana Novotna je legendarna češka teniserka, osvajačica Vimbldona, finalista Australijan opena i polufinalista grend slem turnira u singlu, te 16 najvećih titula u ženskom i miks dublu. Osvojila je dva olimpijska srebra i jednu bronzu na Igrama u Atlanti i Seulu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike