Stanojević „otpisao“ trojicu za Anortozis: Došli smo po pobedu

15.09.2021

18:17 >> 18:21

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli spremni za debitantski nastup u Ligi konferencija

Stanojević „otpisao“ trojicu za Anortozis: Došli smo po pobedu
Copyright Aleksandar Stanojević, TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bs

Partizanova ekspedicija stigla je u sredu na Kipar, gde ih dan kasnije (21.00) očekuje debitantski nastup u Ligi konferencija. Crno-beli će ovosezonsku evropsku odiseju početi protiv Anortozisa, koji će sigurno preskočiti trojica prvotimaca.

– Ne računamo na Sumu, Pantića i Miletića. Međutim, u dobroj smo situaciji i nadam se da će tako ostati i posle treninga – rekao je na Kipru Stanojević.

Strateg Partizana istakao je da su u Humskoj srećni što su deo Evrope.

Daćemo maksimum da ostvarimo povoljan rezultat i prezimimo u Evropi, kazao je Stanojević, pre nego što je dao odgovor na pitanje da li bi pre utakmice potpisao remi.

– Uh, ne znam, to je pozitivan rezultat. To bi svakako bilo zadovoljavajuće za nas, ali Partizan uvek ide na pobedu i zato se ne bih složio sa ponudom.

Trener beogradskog tima svestan je činjenice da Partizan nema lepa sećanja na kiparska gostovanja.

– Sećamo se tih utakmica (APOEL, AEL), sećamo se poraza, sećamo se i gostovanja Crvene zvezde na Kipru prošle godine i znamo da nije lako. Nije lako pobediti ovde, a pozitivan rezultat je i kada ne izgubite. Hoćemo da se nametnemo, da pokažemo ambiciju i nadam se dođemo do cilja.

Stanojević je priznao da njemu i stručnom štabu nije bio problem da pripremi utakmicu, s obzirom da je rival mala nepoznanica.

Pročitajte još

Vodimo računa o svemu. U zavisnosti od načina na koji rival igra, odgledamo dosta mečeva, analiziramo, pripremamo se podrobno. Imate uvek neki plan, ali najvažnije je da mi igramo kako treba. Ako u tome uspemo, ugrozićemo protivnika. Tada ni slabosti, niti dobre strane nisu bitne. Igračima sam nešto nagovestio, no, sutra ćemo definisati – kazao je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike